A A A
Op deze pagina vind je een overzicht van alle geschreven artikelen die gaan over het onderwerp 'Kleuren'. Van elk artikel staat hier een kort stukje weergegeven. Indien je verder wilt lezen, klik op de titel van het artikel, dan word je vanzelf doorgezet naar het hele verhaal. Veel plezier met lezen!

 • Ik weet het nog goed: Begin dit jaar begon ik met een opdracht die ik mezelf had gegeven. Ik wilde een tekening maken voor mijn profiel op deze website. Een foto zag ik nog niet zitten. 

  'In welke stijl zal ik dat maken? Kan ik dat wel? En hoe doe je dat? Dus vraag ik het aan Google.'

  Na dagen speurwerk kwam ik leuke illustraties tegen en heb ik in mijn eigen stijl een schets gemaakt (laten we zeggen dat ik me heb laten inspireren....) 

  Het is leuk om te doen, verslavend zelfs en makkelijker dan ik dacht.

  IMG-20150205-WA0001

 • 2014-10-12-13.54.44 potloden003-600x474

  Door een hele goede vriendin ben ik weer met een hele oude hobby bezig, namelijk tekenen en kleuren. Als kind tekende ik al graag, maar schilderen was een nog grotere hobby. Vanwege de geboorte van mijn tweeling was ik er mee gestopt. Ik had toen wel andere dingen te doen.

  Mijn eerste poging was in een kleurboek voor volwassenen, dat is inmiddels zelfs een hype geworden.  Ik heb - natuurlijk - een kleurboek met mandala's gekocht, want dat leent zich het beste hiervoor.

  ...